Tine-ti copiii aproape

Gordon Neufeld și Gabor Mate · 2023
de la 45.00 Lei · 8 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (3)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

O lectura obligatorie pentru oricine are copii.

Intr-o lume in care cantitatea de informatii oferite atat parintilor, cat si copiilor este atat de mare, incat a devenit prea greu de gestionat, Tine-ti copiii aproape te invata sa-ti asculti instinctele si sa devii un observator atent al fiului sau al fiicei tale. Cu o extraordinara experienta clinica in domeniul dezvoltarii copilului, Gordon Neufeld si Gabor Mate descompun in termeni simpli notiuni interdisciplinare din psihologie, neurologie si antropologie, pe care le imbina abil atat cu experientele personale, cat si cu ale pacientilor care i-au inspirat.

Vei afla de ce este nevoie de un sat intreg ca sa cresti un copil, cum sa-l recastigi pe cel mic, cum sa restabilesti bazele atasamentului, atat de important in relatia cu el, si cum sa contrabalansezi tendintele decadente ale societatii, care tintesc direct la tineri.

Testimoniale

 • Gordon Neufeld și Gabor Maté evidențiază empatic și foarte documentat importanța legăturii ‒ teoretic indestructibilă, însă în realitate foarte fragilă ‒ dintre părinți și copii, singura sursă de maturizare sănătoasă a celor mici.

  Petronela Rotar

 • Grație celor 30 de ani de cercetare și experiență, Neufeld a elaborat o teorie coerentă și convingătoare privind dezvoltarea copiilor, pe care cititorii o vor recunoaște cu emoție și o vor accepta imediat. Abordarea lui are puterea să schimbe, dacă nu chiar să salveze viața copiilor noștri.

  National Post

 • Această carte importantă expune cu îndrăzneală problema și trasează planuri pentru soluționarea ei. Trebuie să-i luăm în serios sugestiile pentru ca, împreună, să îmbunătățim viitorul copiilor noștri și pe cel al copiilor lor.

  Dr. Daniel J. Siegel

 • Ține-ți copiii aproape este o carte vizionară care evidențiază o criză de proporții nerecunoscute. Autorii ne arată de ce pierdem contactul cu copiii noștri și cum acest lucru amenință însăși structura societății. Și, cel mai important, le acordă un ajutor practic părinților în îndeplinirea rolurilor instinctuale prin exemple concrete și sugestii clare.

  Dr. Peter A. Levine

 • O carte scrisă impecabil, excelentă și emoționantă.

  Publishers Weekly

 • Proza precisă și incisivă a lui Maté facilitează înțelegerea ideilor complexe, fără să le știrbească esența. Rezultatul este o carte care acaparează și care se adresează părinților în mod direct și personal.

  Edmonton Journal

Detalii

Categorie
Sanatate si dezvoltare personala / Dezvoltare personala
Sarcina, cresterea copilului / Cresterea copilului, parenting
Stiinte umaniste / Psihologie / Psihologia copilului
Stiinte umaniste / Psihologie / Psihologie practica
Autor
Gordon Neufeld, Gabor Mate
Traducator
Oana Pascu
Editura
Curtea Veche
Titlu original
Hold On to Your Kids. Why Parents Need to Matter More than Peers
Anul publicării
2023
Limbă
Romana
Copertă
Brosata
Dimensiuni
205x145 mm
Pagini
480
Scor Bestseller
#22 pe site-ul Libris
#26 pe site-ul Bookzone
#49 pe site-ul Librex
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Gordon Neufeld și Gabor Mate