Carti pentru Copii 34.686 de cărți


Află care sunt cele mai vândute Carti pentru Copii și alege titlurile care ți se potrivesc. Aici găsești cele mai vândute Carti pentru Copii.

Explorează cele mai bune Carti pentru Copii și bucură-te de o oferă variată de titluri și prețuri adaptate oricărui buzunar. Găsești aici 34686 titluri din care să poți alege, cu prețuri începând de la 0.90 și până la 883.05 Lei.

Cauți cele mai captivante cărți și cele mai bune oferte de preț pentru acestea? Nu rata reducerile de până la 81% pentru cele mai bune Carti pentru Copii perfecte pentru un plus de relaxare, informare sau pentru proiecte speciale.

Cărți pentru copii de orice vârstă - de la 1 an pana la 13 ani

Copiii au nevoie de lectură pentru a-și îmbogăți cunoștințele și vocabularul, iar familiarizarea cu cărțile ar trebui să înceapă de la vârste cât mai fragede. Astfel, de la vârsta de un an poți începe prin a-i prezenta copilului povești pentru grădiniță sau cărți de povești copii 2-3 ani. Poți alege câteva cărți pe care să le transformi în povești de citit seara, astfel încât să faci tranziția mai ușor la momentele de odihnă, într-un mod care să vă permită să vă conectați cât mai bine.

TOP 5 cărți pentru copii cu care cel mic trebuie să înceapă lectura

Există multe idei de cărți cu care un copil poate începe aventura prin minunata lume a lecturii. Dincolo de subiectul cărții, în cazul copiilor un rol important îl joacă traducerea, edituri și grafica cu care este îmbogățită o carte. Cărți cu povești amuzante pentru copii, precum Un mieluț la cină sau Aventurile lui Habarnam ar trebui să fie nelipsite din bibliotecă. De asemenea, seria FIndus este una care ocupă un loc fruntaș în preferințele cititorilor. Nu uităm nici de cărțile scrise de către autoarea Ioana-Chicet-Macoveiciuc și nici de ficțiunea binecunoscută, marea capodoperă a literaturii pentru copii și anume Micul Prinț.

Cărțile de povești pentru copii - cum le alegi în funcție de etapa din viața celui mic

În funcție de vârsta copilului vei vedea că acesta va începe să aibă diferite preferințe. Cei mai mulți copii încep cu carti copii 2 ani, adică acele cărți educative care îi prezintă micuțului lumea înconjurătoare.

Facem trimitere catre urmatoare pagini de categorii. Ulterior, trecem de la cărți copii 3 ani la o grupă mai mare, în care poți citi povești ilustrate adaptate vârstei. acestea , dacă sunt corect alese, pot fi un excelent material educațional, deoarece copilul începe să deprindă vocabularul. Vei merge mai departe cu povelti copii de grădiniță și cărți de ficțiune și povești, mai exact cărți pentru copii 8-10 ani. În jurul adolescenței vei putea să îi prezinți copilului cărți pentru copii de 12-14 ani, însă nu fără a trece prin fiecare vârstă în parte cu lecturile recomandate și cărți non- ficțiune: carti pentru copii de 4 ani, carti pentru copii de 5 ani, de 6 ani, sau de 7 ani, 8 sau 9 ani.