Audiobooks (Carti Audio) 411 cărți


Află care sunt cele mai vândute Audiobooks (Carti Audio) și alege titlurile care ți se potrivesc. Aici găsești cele mai vândute Audiobooks (Carti Audio).

Explorează cele mai bune Audiobooks (Carti Audio) și bucură-te de o oferă variată de titluri și prețuri adaptate oricărui buzunar. Găsești aici 411 titluri din care să poți alege, cu prețuri începând de la 7.90 și până la 269.00 Lei.

Cărți audio pentru orice vârstă

Una dintre dificultățile părinților este aceea de a-i determina pe copii să citească. Într-o eră a tehnologiei poate fi dificil să determini copiii și adolescenții să încerce experiența cititului, însă acest lucru poate fi schimbat cu ajutorul a ceea ce numim audio books. Aceste povești audio pentru copii au rolul de a-i atrage pe tineri spre ascultarea activă a poveștilor, stimulând astfel atenția. Există o multitudine de povești copii audio, de la povești audio copii 3 ani la povești audio copii, 5 ani sau povești audio copii 6 ani, aceasta fiind vârsta cea mai importantă pentru cultivarea dragostei pentru cărți. Dincolo de cărți audio pentru copii vei vedea că există o multitudine de cărți audio pentru adolescenți și adulți, care permit o flexibilitate mai mare și o mai bună gestionare a timpului.

Audiobook - varianta ușoară și rapidă de a "citi"

Cărțile audio aduc cu ele unul dintre cele mai mari avantaje și anume faptul că reprezintă o variantă ușoară de a parcurge o narațiune. Copiilor le este necesar să asculte povești, iar dacă vrei să diversifici poveștile citite de seară, poți încerca și varianta de povești audio pentru copii. Poți alege cărți de ficțiune sau cărți speciale de poezie pentru copii, iar în cazul adolescenților vei vedea că există și posibilitatea de a alege cărți audio cu eseuri sau cărți audio nonficțiune, pentru a le îmbogăți acestora cunoașterea. În același timp, dacă simți și tu că vrei să îți îmbogățești cunoștințele, dar nu ai timp să citești, atunci poți alege cărți de afaceri sau cărți din sfera dezvoltării personale pe care să le asculți atunci când ai timp. Dacă obișnuiești să mergi mult cu mașina poți încerca o carte audio pentru timp liber, iar atunci când mergi la plimbări poți asculta cărți audio despre spiritualitate sau alte hobby-uri care te pasionează.