Carti de Psihologie 3.159 de cărți


Află care sunt cele mai vândute Carti de Psihologie și alege titlurile care ți se potrivesc. Aici găsești cele mai vândute Carti de Psihologie.

Explorează cele mai bune Carti de Psihologie și bucură-te de o oferă variată de titluri și prețuri adaptate oricărui buzunar. Găsești aici 3159 titluri din care să poți alege, cu prețuri începând de la 4.50 și până la 1160.70 Lei.

Cauți cele mai captivante cărți și cele mai bune oferte de preț pentru acestea? Nu rata reducerile de până la 71% pentru cele mai bune Carti de Psihologie perfecte pentru un plus de relaxare, informare sau pentru proiecte speciale.

Cum te pot ajuta cărțile de psihologie să te cunoști mai bine

Psihologia a devenit un domeniu foarte popular în ultima vreme, literatura de specialitate fiind coerent și corect deslușită în cărți de psihologie pentru începători sau în cărți de psihologie și dezvoltare personală. Cele mai multe cărți de psihologie ating subiecte foarte comune, care ne afectează viața de zi cu zi, cum ar fi identificarea emoțiilor, anxietatea, teama, stresul și combaterea acestuia, dar și probleme relaționate de viața de cuplu, de familie sau de parenting. Pe lângă acestea există și cărți de psihologie pentru copii, pentru că în prezent se pune un foarte mare accent pe ideea de dezvoltare personală în cazul copiilor, incluzând aici atât componenta cognitivă, cât (psihologie cognitiva carti) și pe cea emoțională.

Cărțile de psihologie te ajută așadar să te descoperi mai bine pe tine însuți, să identifici mai bine nevoile familiei tale și pe cele ale copiilor tăi, dar și să prevezi anumite situații printr-o documentare prealabilă.

Tipuri de cărți psihologice și cum să le alegi

Există o multitudine de cărți de psihologie pe care le poți alege începând cu cărți psihologie dezvoltare personală, cărți de psihologie clasică sau contemporană sau cărți psihologie criminalistică. De asemenea există o selecție mare de cărți de psihologie pentru adolescenți, astfel încât să poți fi pregătit pentru provocările vârstei adolescente și preadolescente.

Care sunt cei mai citiți autori de cărți de psihologie

Psihologia este un domeniu despre care se scrie foarte mult, începând de la cărți de psihoterapie, accesibile publicului larg și până la adevărate tratate sau sinteze de neuropsihologie. Autori precum Gabor Mate care scrie despre psihologia copilului sau Gary Chapman care scrie despre psihologie practică în Cele 5 limbaje ale iubirii, sunt unii dintre cei mai cunoscuți în prezent pe nișa de psihologie și dezvoltare personală.