Carti de Dezvoltare Personala 4.325 de cărți


Află care sunt cele mai vândute Carti de Dezvoltare Personala și alege titlurile care ți se potrivesc. Aici găsești cele mai vândute Carti de Dezvoltare Personala.

Explorează cele mai bune Carti de Dezvoltare Personala și bucură-te de o oferă variată de titluri și prețuri adaptate oricărui buzunar. Găsești aici 4325 titluri din care să poți alege, cu prețuri începând de la 4.58 și până la 429.00 Lei.

Cauți cele mai captivante cărți și cele mai bune oferte de preț pentru acestea? Nu rata reducerile de până la 60% pentru cele mai bune Carti de Dezvoltare Personala perfecte pentru un plus de relaxare, informare sau pentru proiecte speciale.

Cum te pot ajuta cărțile de dezvoltare personală individual și în relația de cuplu?

De-a lungul vieții învățăm în mod constant despre oameni și despre relațiile noastre cu aceștia, indiferent dacă vorbim despre relația de cuplu sau despre relația cu familia. Literatura modernă ne aduce în prim plan o multitudine de cărți de dezvoltare personală care ne pot ajuta să ne înțelegem mai bine trăirile și reacțiile, dar și deschiderea către cei din jur. Mai mult decât atât, există o multitudine de carti dezvoltare personala copii 10 ani sau carti dezvoltare personala copii 12 ani, deoarece accentul se pune din ce în ce mai mult pe ideea de a construi o fundație rezistentă în cazul cunoașterii trăirilor acestora, astfel încât ei să devină viitori adulți cu o mare stabilitate emoțională.

Cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

Cărțile de dezvoltare personală te pot ajuta să înțelegi mai bine aspecte care țin de sinele tău și de emoțiile tale. Nu întâmplător există cărți de dezvoltare personală pentru femei sau cărți de dezvoltare personală pentru adolescenți, deoarece acestea se adresează specific unui anumit public, de regulă individual. Pentru cupluri există variantele de cărți de dezvoltare personală și psihologie, care pot oferi linii directoare importante în gestionarea familiei sau a relației de cuplu.

Care sunt cei mai citiți autori de cărți de dezvoltare personală?

Literatura de specialitate are la bază o multitudine de cărți de dezvoltare personală, iar unii autori se remarcă grație subiectelor pe care le abordează. Unul dintre cei mai cunoscuți autori este Daniel Goleman (Inteligența emoțională), însă și alte nume cunoscute te vor cuceri cu o multitudine de informații din domeniul dezvoltării personale: Dr. Cristian Andrei pentru cărțile sale despre relații și viața de cuplu sau Willy Barral pentru cărțile sale de psihologie și parenting.