Carti Business & Economie 3.463 de cărți


Află care sunt cele mai vândute Carti Business & Economie și alege titlurile care ți se potrivesc. Aici găsești cele mai vândute Carti Business & Economie.

Explorează cele mai bune Carti Business & Economie și bucură-te de o oferă variată de titluri și prețuri adaptate oricărui buzunar. Găsești aici 3463 titluri din care să poți alege, cu prețuri începând de la 2.00 și până la 5588.01 Lei.

Cauți cele mai captivante cărți și cele mai bune oferte de preț pentru acestea? Nu rata reducerile de până la 42% pentru cele mai bune Carti Business & Economie perfecte pentru un plus de relaxare, informare sau pentru proiecte speciale.

Care sunt cele mai importante lucruri de învățat dacă vrei să începi o afacere

Dacă te gândești să alegi un nou drum din perspectiva muncii și iei în calcul dezvoltarea unei afaceri personale, unul dintre aspectele recomandate de către specialiști este documentarea cu privire la domeniul ales. Acest lucru presupune să citești despre procesele economice, despre investiții, dar și despre efectele pe care acțiunile tale le au asupra perspectivei dezvoltării unei afaceri.

Cele mai cunoscute cărți pentru o documentare temeinică în acest sens sunt cărțile de economie, deoarece este nevoie de întelegerea bazei din punct de vedere financiar. Poți opta și pentru cărți de business sau cărți de management, mai ales dacă nu ai cunoștințe în această arie, sau poți înțelege mai bine secretele antreprenoriatului citind cărți de educație financiară sau carți despre leadership.

Care sunt cele mai cunoscute cărți de business și economie din toate timpurile?

Probabil că cea mai cunoscută carte de business și economie este „Tata sărac, tată bogat” de Robert T. Kiyosaki, o adevarată Biblie a înțelegerii factorilor care stau la baza succesului. Dincolo de această carte foarte cunoscută, mai mulți autori celebri pot fi găsiți pe site-ul nostru: Ian D. Gow, Rob Moore sau Pierre Jovanovic.

Cărți de management și educație financiară la cel mai bun preț

Cecitesc.ro îți aduce aproape o colecție de cărți de educație financiară, economie, antreprenoriat și business care să te ajute să te documentezi în mod eficient pentru planurile tale de viață. Folosește filtrele de căutare a ofertelor și bucură-te de cel mai bun preț pentru cărțile de care ești interesat.