Limba engleza pentru gradinita. Grupa mica 3-4 ani. Workbook

Aura Stefan · 2021
de la 10.53 Lei · 6 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (3)

Teme

Descriere

Acest auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale, conform Anexei la Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018, privind aprobarea auxiliarelor didactice din invatamantul preuniversitar.

Prezentul auxiliar, conceput pentru prescolari, imbina in mod fericit cunostinte de limba engleza cu jocuri si alte activitati pe placul copiilor (desenat, colorat etc.).

Parcurgand pagina cu pagina aceasta carte, cei mici vor invata o multime de cuvinte noi din limba engleza, prezentate sugestiv prin imagini si insotite de transcrierea fonetica (in felul acesta si parintii sau fratii mai mari pot lucra cu cei mici). Chiar daca prescolarii nu stiu sa citeasca, cuvantul care denumeste obiectul din imagine va fi memorat involuntar si, mai tarziu, isi vor aminti cu siguranta imaginea grafica a acestuia.

Activitatile variate propuse de autoare se adreseaza si cunostintelor din alte domenii (matematica, cunoasterea mediului, educatie plastica), conferind cartii un caracter transdisciplinar si contribuind la receptarea cu usurinta de catre copil a continutului teoretic.

Cu siguranta, cei mici vor invata, vor completa, vor dialoga, vor desena si vor colora cu placere, spre bucuria parintilor si a profesorilor indrumatori.

Detalii

Categorie
Carti pentru copii / Ilustrate si interactive
Manuale si auxiliare scolare / Carte auxiliara / Prescolari
Autor
Aura Stefan
Editura
Elicart
Anul publicării
2021
Copertă
Brosata
Dimensiuni
270x200 mm
Pagini
44
Scor Bestseller
#50 pe site-ul Libris
Vezi mai mult

Istoricul prețului

Mai multe cărți de Aura Stefan