Carti pentru Adolescenti (Young Adults) 921 de cărți

Află care sunt cele mai vândute Carti pentru Adolescenti (Young Adults) și alege titlurile care ți se potrivesc. Aici găsești cele mai vândute Carti pentru Adolescenti (Young Adults).

Explorează cele mai bune Carti pentru Adolescenti (Young Adults) și bucură-te de o oferă variată de titluri și prețuri adaptate oricărui buzunar. Găsești aici 921 titluri din care să poți alege, cu prețuri începând de la 4.49 și până la 499.99 Lei.

Cauți cele mai captivante cărți și cele mai bune oferte de preț pentru acestea? Nu rata reducerile de până la 52% pentru cele mai bune Carti pentru Adolescenti (Young Adults) perfecte pentru un plus de relaxare, informare sau pentru proiecte speciale.

Ce cărți ar trebui să citească adolescenții între 13-17 ani

Atunci când ești adolescent poate fi destul de greu să te lași cucerit de cărți, mai ales în contextul lecturilor obligatorii școlare. Totuși, dincolo de acestea, unele genuri literare reușesc să capteze atenția adolescenților, prin expunerea clară a narațiunii, într-un mod cât mai digerabil. Stilul young adult este unul dintre aceste genuri care reușesc să cucerească rapid adolescenții, deoarece reprezintă o îmbinare de elemente perfecte pentru dezvoltarea cognitivă a grupei de vârstă 13-17 ani.

Cărți Young Adult - scurt istoric al genului

Deși denumim young adult un curent literar în prezent, începuturile acestuia datează încă din secolul 19. Astfel, în perioada anilor 1950-1960 au început să apară pentru prima dată cărți interesante pentru adolescenți, care se axau preponderent pe ilustrarea problemelor sociale specifice vremurilor. În prezent vorbim despre cărți young adults pe o multitudine de teme, de la benzi desenate la cărți pentru adolescenți dezvoltare personală, ce pot fi grupate pe vârste: cărți pentru adolescenți de 14 ani, cărți 15 ani sau cărți pentru adolescenți 17 ani.

TOP 5 cele mai bune cărți pentru adolescenți din toate timpurile

Dintre cele mai iubite și apreciate cărți pentru copii și adolescenți poate fi menționată fără doar și poate pe locul fruntaș seria Harry Potter, urmată îndeaproape de Cronicile din Narnia. Seriile de benzi desenate Marvel sunt de asemenea printre preferatele tinerilor cititori, la fel ca și seriile manga Regatele Ruinei sau Mireasa Străvechiului Mag.