Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

Leon Danaila · 2023
de la 49.90 Lei · 5 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (2)

Teme

Descriere

Un ghid indispensabil pentru toti cei interesati de sanatate mintala si longevitate

Porneste intr-o calatorie fascinanta prin labirintul mintii umane impreuna cu acad. prof. dr. Leon Danaila - neurochirurgul care, dupa peste 40.000 de interventii chirurgicale, continua sa salveze vieti in sala de operatie si la varsta de 90 de ani.

Descopera cum poti beneficia de puterea extraordinara a creierului uman de a se regenera, de a se vindeca si de a-si mentine agilitatea indiferent de varsta.

Aceasta carte este pentru tine daca iti doresti:

 • Sa continui sa te bucuri de viata si sa-ti pastrezi agilitatea mintala indiferent de varsta
 • Sa previi instalarea unor patologii cognitive precum boala Alzheimer sau alte forme de dementa.
 • Sa descoperi concluziile despre puterea incredibila a creierului uman ale unui neurochirurg inclus in Top 500 de genii ale secolului 21.
 • Sa inveti despre capacitatea creierului de a se regenera si de a continua sa acumuleze noi informatii pe tot parcursul vietii de la un medic care inca opereaza pe creier la peste 90 de ani.

„ Unul dintre cei mai frumosi oameni pe care, indraznesc sa spun, Dumnezeu i-a daruit Romaniei. Un om care si-a pus sufletul la bataie pentru o tara saraca si uitata deseori. Care in 1981 s-a intors acasa si a facut din acasa o America de visuri” - Parintele Constantin Necula

O carte care va schimba modul in care intelegi si ai grija de cel mai complex organ din corpul tau.

Dupa 40 000 de interventii chirurgicale, peste 50 de carti de specialitate si tratate publicate, precum si 18 brevete de inventator, Leon Danaila continua sa opereze pe creier si sa scrie, in ciuda varstei inaintate, demonstrand astfel o agilitate mintala si o dexteritate care, conform ultimelor descoperiri medicale, pot fi la indemana tuturor.

In prima sa carte pentru publicul larg, el ne invita sa descoperim potentialul incredibil al creierului uman, aratandu-ne cum neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a-si schimba functiile si structura, ca reactie la o activitate fizica sau la un proces mintal, ne poate ajuta sa ne mentinem si chiar sa ne imbunatatim sanatatea si functiile creierului pe masura ce imbatranim.

„Celulele se degradeaza odata cu inaintarea in varsta. Foarte multi indivizi vin peste varsta de 60 - 70 de ani cu tulburari mari de memorie, de activitate, de orientare, cu leziuni demielinizante care impiedica transmiterea impulsului nervos. Noi pentru asta luptam. Incercam sa impiedicam aceasta degradare, aceasta instalare a unor patologii cognitive precum boala Alzheimer, pentru ca individul respectiv sa ajunga la o imbatranire sanatoasa, sa se poata orienta, sa se poata ingriji si sa poata face fata tuturor sarcinilor de autoingrijire.”

Despre Leon Danaila

Testimoniale

 • „Ca sacerdot al binelui, toata viata am luptat pentru dreptate, frumos, adevar, sanatate si credinta, iar acum vreau sa impartasesc tuturor cate ceva din istoria acestei lupte.”

  Acad. Prof. Dr. Leon Danaila

 • Sunteti eroul si ingerul care mi- a salvat viata in 1998 .... atunci aveam 22 de ani..acum am un baiat de 22 de ani. Sunteti o binecuvantare pentru noi.

  Maya M

 • Domnul doctor a operat-o pe bunica mea de 84 ani si a avut succes. Toti ceilalti doctori spuneau ca nu iese vie din operatie si iata ca a iesit.

  Vali

 • I-am cerut iubire, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe Prof. Dr. Leon Danaila!

  Adrian

 • Empatie, umanitate si dragoste deplina fata de cei aflati in suferinta, asta emanati stimate Domnule Doctor!

  Aida B

 • Un Sfant lasat pe pamant de Dumnezeu pentru a face minuni!

  Veronica

 • Si eu sunt unul dintre miile de oameni salvati de mainile minunate ale MINUNATULUI PROFESOR, caruia ii voi purta in suflet RECUNOSTINTA SI CARUIA II DORESC TOT BINELE DIN LUME.

  Radu B

 • Sunteti trimisul lui Dumnezeu pe pamant, iar noi, cei care suntem contemporani cu o asemenea SOMITATE, nu putem decat sa ne inclinam in fata dumneavoastra si sa-i multumim Bunului Dumnezeu.

  Mihaela Oprea

 • Respect si admiratie, domnule doctor. Citesc cu interes tot ceea ce impartasiti cu noi.

  Vasi B

Detalii

Categorie
Medicina / Alte specialitati / Neurologie
Sanatate si dezvoltare personala / Dezvoltare personala
Sanatate si dezvoltare personala / Lecturi motivationale
Autor
Leon Danaila
Editura
Bookzone
Anul publicării
2023
Limbă
Romana
Copertă
Cartonată
Dimensiuni
130x200 mm
Pagini
280
Scor Bestseller
#10 pe site-ul Bookzone
Vezi mai mult

Istoricul prețului

Mai multe cărți de Leon Danaila