Miliardarii de la Dreamland #3

Oferta finală. Seria Miliardarii de la Dreamland Vol.3

Lauren Asher · 2023
de la 65.94 Lei · 6 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (3)

Teme

Descriere

Al treilea volum din seria Miliardarii de la Dreamland.

Callahan

Sunt fratele Kane despre care toti barfesc in spatele usilor inchise. Rasfatatul cu un fond fiduciar generos. Sportivul ratat. Alcoolicul de performanta. Nimeni nu ma cunoaste cu adevarat, in afara de ea. Alana „Lana” Castillo – cea mai buna prietena din copilarie si singura femeie pe care am iubit-o vreodata. Cand i-am frant inima in urma cu sase ani, i-am promis ca nu o sa ma mai intorc niciodata la Lake Wisteria. M-am tinut de cuvant pana cand testamentul bunicului meu a schimbat totul. Pentru a-mi primi mostenirea, trebuie sa petrec o vara intreaga la resedinta familiei inainte de-a o vinde. Teoretic, nimic complicat, numai ca de intregul meu plan s-a ales praful chiar din prima zi. Se pare ca Lana nu doar ca locuieste in casa cu pricina, ci si pretinde ca o detine.

Alana

Sa ma indragostesc de Callahan Kane a fost o greseala. Mi-a spus asta inca dinainte de a-mi frange inima si a distruge prietenia care ne lega in urma cu sase veri. Cand mi-a promis ca nu se va mai intoarce niciodata aici, am fost suficient de fraiera, incat sa il cred. Apoi insa, Cal si-a facut aparitia cu intentia de a vinde casa bunicului sau. Punctul slab al planului pe care l-a ticluit? Numele meu este trecut pe titlul de proprietate.

Testimoniale

 • Cartea asta m-a tinut cu sufletul la gura in cele doua zile in care efectiv am devorat-o. DOAMNE, DUMNEZEULE! Am adorat povestea lui Cal si a Alanei!

  Goodey Reads

 • Replicile si observatiile inteligente m-au facut sa simt ca Asher si-a pus tot sufletul in aceasta carte.

  The Book View

 • Oferta finala este tot ce mi-am dorit, tot ce am avut nevoie si chiar mai mult decat atat. Mi-a placut seria Miliardarii de la Dreamland, insa volumul acesta este de departe preferatul meu. Cal m-a fascinat si si-a asigurat un loc de frunte in topul celor mai incredibili iubiti din carti.

  Lemons

 • Incheierea perfecta a seriei! […] Asher ofera o superba poveste nuantata in care cu siguranta se vor regasi multi dintre cititori.

  Culturess

Detalii

Categorie
Fictiune
Literatura / Literatura moderna si contemporana
Literatura / Literatura universala
Poezie, teatru, studii literare
Autor
Lauren Asher
Traducator
Maria Adam
Serie
Miliardarii de la Dreamland
Editura
Corint, Leda, Corint logistic
Titlu original
Final Offer
Anul publicării
2023
Limbă
Romana
Copertă
Brosata
Dimensiuni
130x200 mm
Pagini
640
Scor Bestseller
#61 pe site-ul Librex
Vezi mai mult

Istoricul prețului

Mai multe cărți de Lauren Asher